How's it hanging today?

YourHanger draagt bij aan een opgeruimd en georganiseerd leven,
door mensen onder te dompelen in luxe en ze op een vrolijke manier
te inspireren met kwalitatieve handgemaakte kledinghangers.

Klantvraag

Luxe kledinghangers verkopen, is daar een markt voor? Yourhanger, Happy Stories en Juice denken van wel! Yourhanger levert al jaren trendy kledinghangers aan retailers en verwachtte dat daar bij particulieren ook een markt voor zou zijn. Voor een bruiloft, geboorte of een andere bijzondere gelegenheid zijn er hangers te vinden. Of, gewoon zomaar!

Yourhanger kwam met de vraag voor een compleet nieuwe webshop. Deze webshop is gerealiseerd in combinatie met ons zusje Happy Idiots, zodat het ook voor een goede basis zou hebben voor SEO.

 • Klant: Yourhanger
 • Sector: Mode
 • Services: Website, Webshop
 • Website(s): www.yourhanger.nl
Vertel ons jouw wensen!

Aanpak

Voor Yourhanger hebben we een koppeling met Exact Online gemaakt, zodat de producten gesynchroniseerd worden én de orders weer doorgeschoten worden.

Omdat het verkopen van producten, het zoeken van het juiste product voor bij jouw interieur voor de klant van Yourhanger van belang is, hebben we Wiser Search geimplementeerd. Deze realtime zoekfunctie geeft de producten meteen weer, met een mooie sfeerafbeelding. Op de detailpagina zit er ook een mooie zoomfunctie zodat je de precieze details van de hangers ook kunt zien.

 • Responsive

  Geschikt voor alle denkbare devices...

 • Wiser Search

  Intelligent zoeken...

 • Webshop

  Na je keuze direct te bestellen...

Op zoek naar deze aanpak?

Het resultaat

Het resultaat is een mooie webshop, waar we als Juice trots op zijn. Mooie, unieke hangers worden verkocht. Of het nu 'gewoon zomaar' is, of juist voor een bijzondere gelegenheid.

Hebben we jouw interesse gewekt?