Totaaloplossing voor
huis- en bedrijfsbezoeken

Een vertrouwde werkwijze in een modern jasje zonder concessies op kwaliteit en juistheid van de dataverwerking

Klantvraag

De ToetsPraktijk is dé partner voor zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten bij de uitvoering van inventariserende en confronterende gesprekken of bij het stellen van (her)indicaties. Zij gaan op huis-, bedrijfs- of praktijkbezoek bij verzekerden, burgers, pgb-houders of zorgverleners.

Het doel? Inzicht in rechtmatigheid, doelmatigheid en de kwaliteit van de geleverde zorg. Hier kwam echter veel handwerk bij kijken. En dus kon De ToetsPraktijk wel wat modernisering gebruiken. Dit handwerk moest efficiënter kunnen, maar uiteraard mochten er geen concessies gedaan worden op kwaliteit en juistheid van de dataverwerking. Een vertrouwde werkwijze in een modern jasje dus.

 • Klant: Toetspraktijk
 • Sector: Zorg / Dienstverlening
 • Services: Design, Apps
 • Website(s):
Vertel ons jouw wensen!

Aanpak

De ToetsPraktijk vraagt om ontwikkeling op maat. Juice heeft dit project stapsgewijs aangepakt. Allereerst was het onze taak om na te gaan op welke punten de processen binnen het traject geautomatiseerd konden worden. Daarvoor is onze eigen software Wiser gebruikt. Vervolgens konden er stappen gezet worden. Om te beginnen zijn er Wireframes gemaakt. Met deze testontwerpen konden wij onze creativiteit de vrije loop laten om uiteindelijk tot het beste ontwerp te komen. Tussentijds zijn modules met testdata opgeleverd, zodat ook de klant zelf kon testen en feedback kon geven. Belangrijk was dat het systeem prettig werkte, maar ook dat het aan de eisen voldeed. Pas na goedkeuring is gestart met de daadwerkelijke bouw van de planningsmodule en de selectietool. Als laatste stap zijn wij aan de slag gegaan met het bouwen van maatwerkmodules in Wiser. De zorgverzekeraars hebben uitgebreide specificaties aangeleverd van het format waarin ze de resultaten wilden ontvangen. Juice heeft de data, die is ingewonnen door de enquêteurs van De ToetsPraktijk, in ieder gewenst format aan kunnen leveren aan systemen van deze zorgverzekeraars.

Gedurende dit project zijn wij ons te allen tijde bewust geweest van de gevoelige informatie waar wij mee werkten. Een belangrijk aspect was dan ook de instandhouding van de benodigde beveiliging, zodat de informatie op de juiste plek blijft.

 • Responsive

  Geschikt voor tablet en smartphone...

 • Apps

  Eenvoudig te gebruiken app...

 • Maatwerk

  Custom oplossingen voor elke situatie...

Op zoek naar deze aanpak?

Het resultaat

Een technisch project, volledig afgestemd op de klant. Samen met De ToetsPraktijk is stap voor stap gewerkt naar de automatisering van het volledige traject.

Zoals hierboven al werd aangegeven, is er een selectietool ontwikkeld. Deze tool helpt bij het maken van een slimme selectie, waarbij gefilterd kan worden op zeer uiteenlopende kenmerken. Ook is er een planningsmodule gebouwd, waarmee de enquêteurs op een zeer efficiënte manier afspraken in kunnen plannen. Door middel van een volledig geautomatiseerde datakoppeling, worden alle gegevens vanzelf doorgestuurd naar de systemen van de zorgverzekeraars. 

Op dit moment staat er een project waar we trots op zijn. Een project dat uitermate geschikt is voor verdere doorontwikkeling. Samen met de klant blijven wij nadenken over hoe het traject nóg efficiënter kan. Dit is en blijft een unieke opdracht: Juice werkt indirect voor de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Zo dragen wij bij aan innovatie en groei. Wederom hebben wij laten zien dat maatwerk voor ons de standaard is.

Hebben we jouw interesse gewekt?