Rodger app

Wereldwijd levert het bedrijf Rodger verschillende producten om bedplassen te voorkomen. Denk hierbij aan plaswekkers, broekjes, trilhorloges etc.

Ter ondersteuning van de plaswekkertraining is samen JuiceBV een app ontwikkeld die ouders en verzorgers helpt en ondersteund bij deze training. De app is als eerste gelanceerd in Nederland en in de Verenigde staten en zal uitgerold worden naar alle landen waar Rodger actief is.

Klantvraag

Rodger wil ter ondersteuning van de plaswekkertraining een app aanbieden die ouders en verzorgers ondersteund bij deze training. Hierbij is interactie met het kind, het delen van de resultaten met betrokkenen en de mogelijkheid om de app in meerdere landen te publiceren zeer belangrijk. Daarnaast zocht Rodger een partner die mee kan denken in mogelijke doorontwikkeling zoals het eventueel koppelen van de app aan de plaswekker.

  • Klant: Rodger
  • Sector: Healthcare
  • Services: App development
  • Website(s): www.rodger.nl
Vertel ons jouw wensen!

Aanpak

Op basis van de aangeleverde designs heeft Juice de HTML en de gewenste functionaliteiten voor de app ontwikkeld en geplaatst in de Google Play Store en IOS App store in Nederland en de Verenigde Staten. De app zal snel in meerdere landen te downloaden zijn.

Op zoek naar deze aanpak?

Het resultaat

De app is  zeer enthousiast ontvangen. Er wordt al gesproken over doorontwikkeling en extra features op basis van de feedback van gebruikers. 

Hebben we jouw interesse gewekt?