Dé grootste webshop voor
bedden van Nederland...

Sfeer, inspiratie en beleving komen samen
in een gebruiksvriendelijke webshop!

Klantvraag

Luxebedden is gestart met Luxebedden.nl. Een webshop met het grootste assortiment bedden en de bijbehorende service met als doel voor de klant: het eenvoudig vinden van een bed in het grootste assortiment van Nederland. De bestaande site, in Magento gebouwd, kon wel wat verbetering gebruiken, met name op het gebied van snelheid. Dus ging Juice aan de slag om de complexe technische achterkant bij het samenstellen van een bed, aan de voorzijde visueel en eenvoudig te maken. En dat natuurlijk snel!

Vertel ons jouw wensen!

Aanpak

Bij het samenstellen van een bed is er voor de klant keus uit diverse onderdelen. Aan de achterzijde zijn er echter nog veel meer onderdelen, denk hierbij aan de bijbehorende montagematerialen. Het is Juice gelukt om het proces, dat eigenlijk uit zeer veel stappen bestaat, terug te brengen naar een beperkter aantal en alle overige zaken verder aan de achterkant automatisch in te regelen. Deze technische uitdaging is er één waar wij niet wakker van liggen.

Niks zo mooi voor onze developers om, naar aanleiding van een duidelijk opgesteld stappenplan, een stukje intelligentie te schrijven die aangesproken wordt, om uiteindelijk alles aan elkaar te knopen. Om de klant bovendien een optimale zoekfunctie in de webshop te geven, is Wiser Search geïmplementeerd. Daarnaast zijn er verder veel technische hoogstandjes verwerkt in de site, zoals een postcode-check, voor het zoeken naar een fysieke winkel in de buurt.

 • Responsive

  Geschikt voor alle denkbare devices...

 • Configurator

  Stel eenvoudig je boxspring samen...

 • Wiser Search

  Intelligent zoeken...

 • Webshop

  Na je keuze direct te bestellen...

Op zoek naar deze aanpak?

Het resultaat

De snelheid van de huidige webshop is optimaal. Er zijn veel verschillende dynamische onderdelen van Wiser ingezet, waardoor Luxe bedden zelf op een eenvoudige wijze aanpassingen aan de site kan doorvoeren. Daarnaast zijn er bestellingen van over de grens en is de webshop inmiddels ook meertalig.

Door het eenmalig slim ontwikkelen van een gebruikerssysteem, kan deze zowel als online webshop dienen, maar ook in de fysieke winkelomgeving ingezet worden. En dat heeft er mede aan bijgedragen dat Luxe bedden is gegroeid van 1 fysieke winkel naar 7!

Juice is voor Luxe bedden de partij geworden waar zij zo naar zochten. Wekelijks wordt er gebrainstormd hoe we kunnen zorgen voor nog meer conversie, wat er nog doorontwikkeld kan gaan worden en welke SAP-koppelingen er nog gemaakt moeten worden zodat Luxe bedden nóg beter kan inspringen op de klantvraag vanuit de markt.

Hebben we jouw interesse gewekt?