Creëer de bank of boxspring
die bij jou past...

Samen met Leen Bakker maakte Juice het samenstellen van een bank of boxspring beter, efficiënter en visueler. Zowel thuis als in de winkel!

Klantvraag

Efficiëënter en visueler: dat moest het worden. Het zelf samenstellen van een bank bij Leen Bakker was al mogelijk, maar kon wel wat verbetering gebruiken. Laat dat maar aan ons over!

De wens vanuit Leen Bakker was duidelijk: het ontwikkelen van een configurator waarmee de klant helemaal zelf een bank samen kan stellen. Zowel in de winkel als vanuit huis. De banken vallen onder het merk UMIX, een veelzijdige collectie met meubelen die volledig aanpasbaar zijn. Zo creëert elke klant zijn eigen, unieke meubelstuk. Een mooie kans voor Juice om haar ervaring met het ontwikkelen van configurators ook op de meubelbranche toe te passen!

Vertel ons jouw wensen!

Aanpak

Techniek is onze expertise. Hoe groot de uitdaging ook is, wij gaan hem aan. Bij het ontwikkelen van de configurator lag de uitdaging voornamelijk in het aantal complexe koppelingen die gemaakt moesten worden. Koppelingen met SalesForce en Clang, maar ook met het afbeeldingenplatform, de winkelsystemen en de checkout van Leen Bakker. Uitdagingen omzetten in oplossingen: daar ligt ons talent.

Hoe wij dat aanpakken? Door grensverleggend denken, duidelijke communicatie en nauwe samenwerking. Juice doorloopt het ontwikkelproces van begin tot eind in volledige samenwerking met de klant. Van brainstormen tot de uitvoering van complexe technische koppelingen. Wij luisteren, ontwikkelen, evalueren en wijzigen. Net zo lang tot de klant honderd procent tevreden is. Dat geldt ook voor de ontwikkeling van de bankconfigurator. Door continu te fungeren als sparringpartner zijn risico’s vroegtijdig in kaart gebracht en heeft Juice hier proactief op kunnen inspelen. Als team werkten wij samen met Leen Bakker aan één gezamenlijk doel. Korte communicatielijnen zorgden ervoor dat de ontwikkeling van de configurator probleemloos verliep.

 • Responsive

  Geschikt voor alle denkbare devices...

 • Configurator

  Stel eenvoudig je bank of boxspring samen...

 • Kiosk

  Voor touchscreens in de winkels...

 • Webshop

  Na je keuze direct te bestellen...

Op zoek naar deze aanpak?

Het resultaat

Het eindresultaat is een uniek product: een volledig responsive configurator waarmee de klant zijn of haar eigen bank kan creëren. Leen Bakker biedt hiermee zowel haar klanten als haar medewerkers de juiste tool om een meubelstuk geheel naar wens samen te stellen. Het visuele aspect van de configurator zorgt voor duidelijkheid, want de klant ziet direct hoe de bank eruit komt te zien.

Niet alleen de klant profiteert, maar ook de medewerkers van Leen Bakker zijn blij met de configurator. Als de samengestelde bank naar wens is, dient alleen de bon uitgeprint te worden. Op de achtergrond wordt het vervolgtraject volledig geautomatiseerd in gang gezet. Snel, minder foutgevoelig en transparant: precies zoals Leen Bakker het wil.

Wij zijn blij met het resultaat. En Leen Bakker ook. De UMIX-collectie bestaat inmiddels uit banken, kuipstoeltjes en boxsprings. Met deze projecten hebben wij kunnen laten zien dat wij klantgericht zijn, denken in oplossingen en geen uitdaging uit de weg gaan. Wij zijn pas tevreden als de klant dat is. Een resultaat om trots op te zijn, vinden wij. En dat steken we niet onder stoelen of banken.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem contact op!

Hebben we jouw interesse gewekt?