Inzicht door innovatie

Customized Apps, Cashless Payment, Ticketing System & Security Platform -
voor evenementen, leisure en hospitality

Klantvraag

Invista is sinds 2015 expert op het gebied van technische oplossingen voor de evenementen en leisure industrie. Een jong bedrijf dus. Voor een startup is het belang van een degelijke website groot. Héél groot.

Een gouden idee is omgezet in een gloednieuw, uniek product: dat moet iedereen weten. Daarom was er behoefte aan een website die de wereld kennis liet maken met Invista. Invista biedt unieke oplossingen op vier gebieden: mobiele applicaties, cashless betalen, online ticketverkoop en security platforms. Deze oplossingen bevatten standaard functionaliteiten maar worden altijd aangevuld met maatwerk. De website van Invista moest alle informatie over de producten bevatten, maar ook voorzien in uitleg over de innovatieve producten.

Een duidelijk doel voor Juice dus: maak de website informatief, uitnodigend en overzichtelijk. Invista was klaar voor de volgende stap en Juice de juiste partner om die stap te zetten!

 • Klant: Invista
 • Sector: Evenementen / Leisure
 • Services: Design, Art Direction, Website, Apps
 • Website(s): www.in-vista.nl
Vertel ons jouw wensen!

Aanpak

Een website vol informatie die past bij het jonge, vernieuwende karakter van Invista. Juice heeft deze uitdaging met veel plezier aangenomen en heeft een website ontwikkeld waarop Invista zich goed kan profileren. Maar wij gaan nog een stapje verder. Want soms zeggen beelden meer dan woorden, zeker als het gaat om innovatieve producten. En daarom opperde Juice om de vele functionaliteiten in de apps van Invista visueel te maken. Meer afbeeldingen en minder tekst zorgen voor een duidelijk beeld van de producten. Een design waar je u tegen zegt. Aanvullend hierop heeft Juice ervoor gezorgd dat er een blog- en nieuwsfeed is toegevoegd. Op deze manier kan Invista de wereld op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen!

 • Responsive

  Geschikt voor alle denkbare devices...

 • Geo-locatie

  Benader gebruikers op locatie...

 • Apps

  Volledig aanpasbare apps...

 • Maatwerk

  Custom oplossingen voor elke situatie...

Op zoek naar deze aanpak?

Het resultaat

Tevreden klanten: daar worden wij blij van. Ook de vraag van Invista hebben wij om kunnen zetten naar een product waar we trots op zijn. Een mooie, functionele website waar in één opslag duidelijk wordt wat de mogelijkheden zijn. En dat werpt zijn vruchten af. De website heeft inmiddels gezorgd voor veel nieuwe contacten. Maar ook aan bestaande klanten van Invista is gedacht. Want vrijwel alle basisinformatie is beschikbaar via de website, waardoor veel gestelde vragen direct beantwoord worden. Zo kan Invista zich bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe producten en maatwerk.

Een veelbelovende startup met een unieke website: dat mag gevierd worden. Wij bestellen ons drankje alvast via de Invista app. Proost!

Hebben we jouw interesse gewekt?