BEKO COƖPERATIE

6 websites, 2 webshops, 1 identiteit...

Beko Coöperatie is een coöperatie voor én door bakkers. Het verkopen van grondstoffen, materiaal, machines en meer is bij Beko in goede handen. 

Beko is één coöperatie, met daaronder meerdere dochterbedrijven. De site van de coöperatie moet informeren, inspireren en nieuwe klanten werven. De dochterbedrijven, Beko Groothandel, Beko Advies, Beko Verpakkingen, Beko Techniek en Stolp, willen juist meer hun assortiment tonen. Tegelijkertijd moeten de verschillende websites 1 identiteit uitstralen.

Beko maakt gebruik van een gedeelde inlog, waardoor iedereen altijd elkaars werkzaamheden over kan nemen. Per bedrijf kan gekozen worden voor verschillende opties om producten en nieuws te tonen. De zoekfunctie is gedeeld over alle sites, dus als je op zoek bent naar iets wat te maken heeft met chocolade, dan kan je meteen terecht voor de grondstoffen, de machine, de mallen én de verpakking. 

Naast de websites, is er ook een webshop ontwikkeld voor bakkerijgereedschappen. Deze webshop bedient zowel de klanten en leden van de Coöperatie, als particuliere 'semi-professionele' bakkers. Klanten worden ingeladen vanuit Exact en krijgen, afhankelijk van de instellingen, korting op hun bestelling. De uiteindelijke order wordt weer in Exact geschoten, waardoor de cirkel en administratie weer rond is. 

Hebben we jouw interesse gewekt?