Swanenberg Sierbestrating

Door Angelique - 01-07-2020

Swanenberg is sinds 1996 een begrip in sierbestrating in de regio 's-Hertogenbosch. Ze leveren alle soorten bestratingsmaterialen, zoals natuursteen, keramiek, straatbaksteen en betonsteen. Daarnaast leveren ze een uitgebreid assortiment aanverwante artikelen, zoals tuinverlichting, op maat gemaakte bloembakken, lijmen en mortels, siergrind en split, zand, etc.

Klantvraag en oplossing:

De webshop was aan vervanging toe dus daar moest een geheel vernieuwde webshop voor in de plaats komen. In deze webshop zitten veel technische componenten verwerkt op het gebied van maatvoering en berekeningen die voor de klant snel inzichtelijk maken wat ze nodig hebben en hoeveel ze dat gaat kosten, Maar vooral het gemak moest voorop staan. Ook in het beheersysteem Wiser is dit een dynamische webshop die rekening houdt met bijvoorbeeld voorraad, eventuele levertijd en de manier van ophalen/ bezorgen. Voor Swanenberg hebben we een aantal problemen opgelost. Met de overstap naar Juice en het Wiser beheersysteem is onderhouden van de webshop gebruiksvriendelijker en sneller geworden.

Naast bovenstaande oplossing heeft de expertise met het maken van online configuratoren er zeker aan bijgedragen om de overstap naar Juice te maken.  In de nabije toekomst zal de webshop verder geoptimaliseerd en uitgebreid worden.

Voor het resultaat bezoek swanenberg.nu 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht