Holland Food Service

Door Angelique - 21-07-2020

Holland Food Service is echt familie bedrijf met inmiddels de vierde generatie aan het roer. Holland Food Service is de partner voor klein- en grootschalige zorginstellingen. Buiten de groothandel functie verzorgen ze ook kant-en-klare maaltijden. Doordat er meerdere specialisten in huis zijn zoals een diëtist en een dieetkok kunnen er een tal van oplossingen op maat worden geboden voor elke doelgroep; jeugdzorg-, ouderenzorg-, geestelijke gezondheidszorg-, gehandicaptenzorg. 

Voor Holland Food Service realiseert Juice het volledige online platform met daarin een gecombineerde webshop voor grootkeukens van zorginstellingen en kleinschalig wonen. Op basis van eigen keuzes of recepten kunnen bestellijsten gecreëerd worden. Hierbij wordt rekening gehouden met de toegewezen wekelijkse budgetten van de instelling bewoners. Gekoppeld aan de bestellingen is een spaarsysteem ontwikkeld. Productinformatie voor de webshop wordt via diverse koppelingen automatisch geïmporteerd naar het beheersysteem Wiser. Het was een mooi traject met vele facetten van sport waarin we onze expertise in kwijt konden. 

We zijn dan ook zeer op trots op het behaalde resultaat. Wij wensen onze klant Holland Food Service veel plezier en gemak met deze vernieuwde shop.


hollandfoodservice.nl

Terug naar nieuwsoverzicht