Nieuwe webshop van BusinBedrijf is live!

Door Eppo - 03-07-2018
Je hebt een eigen bedrijf en bent de trotse eigenaar van een (nieuwe) bedrijfsbus. Een hoop ruimte, maar wat doe je er mee? BusinBedrijf helpt je op weg. Met de splinternieuwe webshop die Juice ontwikkelde, wordt het inrichten van je bus een fluitje van een cent.

Op de webshop van BusinBedrijf kun je terecht voor alle producten voor je bedrijfsbus. Van tussenwanden en imperialen tot veiligheidsaccesoires en opbergmateriaal. Een uitgebreid assortiment, zodat je altijd vindt wat je zoekt. Juice maakte het doorzoeken van de webshop heel eenvoudig. Geen eindeloos gezoek, maar binnen een paar seconden het juiste product. Door het kenteken van jouw bus in te voeren, toont de webshop alle producten die geschikt zijn voor jouw bus. Natuurlijk kun je de webshop ook heel eenvoudig doorspitten met de zoekfunctie. De implementatie van Wiser Search zorgt ervoor dat de juiste producten al tijdens het typen van de zoekterm getoond worden. Zo krijg je supersnel resultaten van je zoekopdracht te zien en bereik je snel je doel.

Ook is Juice druk bezig geweest aan de achterkant van de webshop. Zo is er een uitgebreide koppeling gelegd met Exact business software. Tevens bevat de webshop een klantenlogin die gekoppeld is aan het ordersysteem van Wiser. Op deze manier kunnen vaste partijen gemakkelijk online bestellingen plaatsen. Ook heeft Juice ervoor gezorgd dat de website niet alleen in het Nederlands, maar ook in het Frans beschikbaar is.

Met een breed team van ontwikkelaars en frontend developers hebben wij wederom een mooi project kunnen opleveren. Neem snel een kijkje op de nieuwe website van BusinBedrijf!
Terug naar nieuwsoverzicht