Webshop bestdeal.nl

Door Angelique - 30-11-2019

 

Voor publieke organisaties die ontzorgd willen worden in het dagelijkse inkoopproces is het Inkoopcollectief van Best Deal de logische oplossing. Wij zorgen als het Inkoopcollectief voor lagere inkoopkosten door gebundelde contracten met vooraanstaande leveranciers. Daarnaast bieden zij een efficiënt proces van bestellen tot factuurbetaling. Het aanbod van alle leveranciers is gebundeld in één webshop, met één organisatie als aanspreekpunt. Het is mogelijk om de webshop te koppelen met verschillende Purchase-to-Pay en inkoopsystemen. Doordat u alle producten bij Best Deal inkoopt is het mogelijk om inzicht te krijgen in het inkoopproces van uw organisatie. Wij voorzien u van uitgebreide managementrapportages waardoor u inzicht krijgt in het inkoopproces en dit verder verbeterd kan worden. Daarnaast zijn managementrapportages inzichtelijk gemaakt op Common Procurement Vocabulary (CPV-code) niveau, hierdoor wordt de inkooprechtmatigheid gewaarborgd.

Een webshop voor meer dan 1.000.000 producten die snel en makkelijk zijn te vinden voor de klant van deze webshop. Middels uitgebreide zoekfunctionaliteiten van Wiser Search en de uitgebreide filtermogelijkheden wordt het product snel gevonden.

Voor Juice was dit een mooi project omdat we nog nooit een eerder een webshop hadden met zoveel producten. Na vele uren hard werken zijn we dan ook zeer trots op dit resultaat. De fundering voor een mooie, en hopelijk nog lange samenwerking is gelegd. Op naar nog veel meer moois samen.

Webshop Bestdeal

.

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht